Cautare

1478 de rezultate pentru "daniliuc tudor tudora" (2.91 secunde)
Corneliu Vadim Tudor, presedintele PRM, a solicitat ca la Institutul Cultural Roman (ICR) sa fie facut un control financiar. ... Vadim Tudor a precizat ca acest "prieten de casa" al lui Patavieci este Dan Perjovschi.
Presedintele PRM Corneliu Vadim Tudor a anuntat ieri ca pe lista pentru Parlamentul European, pe primele cinci locuri se afla actualii membri ai PE - senatorul de Bucuresti Eugen Mihaescu, deputatul de Braila Daniela Buruiana-Aprodu, deputatul de Gorj Petre Popeanga, senatorul de Neamt Viorica Moisuc si deputatul de Brasov Cristian Stanescu.
PRM cere revocarea lui Gheorghe Florea din functia de presedinte al BEC, a anuntat vineri intr-o conferinta de presa presedintele partidului, Corneliu Vadim Tudor. ... Vadim Tudor sustine ca presedintele BEC, Gheorghe Florea, ar fi "furat" tragerea la sorti.
Eurodeputata Alessandra Mussolini, membra a formatiunii italiene Alternativa Sociala, a anuntat vineri retragerea din grupul Identitate, Traditie, Suveranitate (ITS) din Parlamentul European, ca reactie la "ofensele" aduse familiei sale de catre liderul PRM Corneliu Vadim Tudor, relateaza ASGMedia, preluata de Mediafax.
Ministrul Justitiei, Tudor Chiuariu a anuntat, duminica, intr-o conferinta de presa, ca va renunta la functie si a promis ca atunci cand "aceasta inscenare ridicola va lua sfarsit" se va intoarce pentru a continua reforma in justitie.
Tudor Chiuariu a sustinut duminica o declaratie de presa prin care a anuntat ca renunta la functia de ministru al Justitiei. ... Conferinta de presa organizata duminica de Tudor Chiuariu s-a constituit intr-un raspuns adresat direct presedintelui Traian Basescu.
Tudor a sustinut, vineri, ca reactia Parchetului si a presei in cazul accidentului lui Ludovic Orban este "total disproportionata" si ca se urmareste scoaterea acestuia din politica.
Adrian Nastase, fost prim-ministru al Romaniei, Miron Tudor Mitrea, fost ministru al Lucrarilor Publice, Transporturilor si Locuintei, Tudor Alexandru Chiuariu, fost ministru al Justitiei, Zsolt Nagy, fost ministru al Comunicatiilor si Tehnologiei Informatiei, Victor Babiuc, fost ministru al Apararii Nationale, Nicolae Paul Anton Pacuraru, ministrul Muncii, Familiei si Egalitatii de Sanse, Ioan Codrut Seres, fost ministru al Economiei si Comertului, Decebal Traian Remes, fost ministru al Agriculturii si Dezvoltarii Rurale.
Presedintele Partidului Romania Mare (PRM), Corneliu Vadim Tudor, spune ca ia in calcul "boicotarea alegerilor' prezidentiale, daca va observa incercari de frauda 'la ordin strain".
Presedintele PRM, Corneliu Vadim Tudor, a sustinut, vineri, intr-o conferinta de presa, ca "programa scolara este tot mai incarcata si mai grea, in mod gratuit, constituind o autentica tortura pentru tanara generatie".El si-a exprimat indignarea fata de "abuzurile grave" inregistrate in invatamantul romanesc, el amintind, printre altele, teza cu subiect unic la limba si literatura romana, pentru clasa a VII-a, "care i-a socat pe copii prin dificultatile infernale, la nivelul universitatii", examen sustinut de una dintre fiicele sale.
Liderul PRM, Corneliu Vadim Tudor sustine ca ancheta trebuie sa vizeze cheltuirea unor sume de catre Principele Radu in calitatea sa de Reprezentant Special al Guvernului Romaniei, in perioada 2002-2008.
Presedintele PRM, Corneliu Vadim Tudor, sustine ca mai mult de jumatate dintre presedintii sectiilor de votare din Sectorul 6 sunt "oamenii" primarului PDL, Cristian Poteras, fapt care ar demonstra, in opinia sa, "mafia electorala dirijata de Traian Basescu si gasca lui".
Surse din PSD au declarat ca, dupa ce liderii partidului au decis sa lase la latitudinea PSD Valcea daca il vor exclude din partid pe fostul lider al organizatiei municipale Ramnicu Valcea, Ion Tudor, Ion Iliescu a intervenit, afirmand ca ar fi indicat ca PSD sa nu mai recurga la astfel de "masuri cazone", de excludere a vocilor critice.
Corneliu Vadim Tudor l-a numit vineri, intr-o conferinta de presa, pe Dan Voiculescu "Felix Cotosmanul", afirmand ca presedintele fondator al PC "a turnat" la securitate pentru o bucata de paine, "dar din painea aia si-a facut cinci posturi de televiziune".
Lucian Bolcas, Gheorghe Funar, Ilie Ilascu, precum si Oana Zavoranu ar urma sa se numere printre candidatii PRM pentru alegerile parlamentare, Corneliu Vadim Tudor. ... Corneliu Vadim Tudor, motionat de anuntul pe care urma sa il faca, a botezat-o pe viitoarea candidata "Oana Vasilescu".
Presedintele PRM, Corneliu Vadim Tudor, respinge "cu dispret" propunerea Partidului Conservator de fuziune prin absorbtie, pe care o califica drept "nerusinata", potrivit unui comunicat remis marti publicitatii si semnat de liderul PRM.
Corneliu Vadim Tudor, presedintele PRM, a anuntat vineri ca delegatia PRM va solicita, la consultarile de la Cotroceni, numirea unui alt sef la DNA si anchetarea lui Daniel Morar pentru "politizarea indamisibila a actului de justitie si abuzurile savarsite".
Presedintele PRM, Corneliu Vadim Tudor, a afirmat ca partidul sau doreste ca Nastase si Mitrea sa aiba imunitatea ridicata urmand ca acestia sa-si dovedeasca nevinovatia in fata magistratilor. ... Daca vor fi nevinovati, vor zburda", a declarat Vadim Tudor dupa intalnirea partidelor parlamentare cu presedintele Traian Basescu.
In replica, presedintele PRM, Corneliu Vadim Tudor, a declarat ca solicitarea PC de denuntare a acordului incheiat cu partidul sau si de a primi functia de vicepresedinte al Senatului "este un demers ridicol", iar conservatorii "sunt niste imbecili".
Consiliul National al PRM a votat sambata, la propunerea presedintelui partidului, Corneliu Vadim Tudor, componenta noului Birou Permanent al formatiunii. Astfel, presedinte va ramane in continuare Corneliu Vadim Tudor, secondat de vicepresedintele executiv Lucian Bolcas.
google-analytics.com